Skip to content

Mdi watersport buitenboordmotoren is jaar actief als online watersportwinkel. Als vrijwel de eerste Mdiwatersport.nl die op het internet te vinden was, hebben wij een groot assortiment aan watersport artikelen en boot onderdelen weten op te bouwen. Mocht u onverhoopt iets missen of niet kunnen vinden, laat het ons weten.
Dankzij ons grote netwerk aan leveranciers, zijn voor ons alle watersport artikelen voorhanden.</p> <!– /wp:paragraph

–> <!– wp:paragraph –>
<p><br>Onze Mdi Watersport is gevestigd in Gorinchem en is een paradijs voor iedere watersporter. In onze webwinkel vind je van alles: en allerlei bootaccessoires en bootonderdelen. Voor iedere motorboot en zeilboot. Onze winkel heeft een oppervlakte van ruim 1.000m² met een grote afdeling casual- en watersportkleding. Je treft in ons uitgebreide assortiment alleen watersportartikelen en bootaccessoires van topkwaliteit aan. Advies nodig? We hebben specialisten in huis die je alles kunnen vertellen over bijvoorbeeld. Mdi Watersport in Gorinchem is een full service watersportbedrijf boten voor koop, onderhoud en stalling. Onze groote showroom vindt u een verschillende soorten van boten, boottrailers, waterfiets, hydrofoilen.
</p><!– /wp:paragraaf –>

<!– wp:paragraaf –>
<p>Mdi Watersport consoleboten, Mdi Watersport boottrailers en diverse merken buitenboordmotoren. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor uw wakeboards, waterski’s, tubes, reddingsvesten en wetsuits. Ons team van enthousiaste mensen helpt u graag uw dromen waarmaken!

BUITENBOORDMOTORS

Suzuki 40/50 pk fuel injection 2002

Keurige motor loopt zeer netjes, en heeft recent een grote beurt gehad. Motor word compleet met schakelkast geleverd. 1 maand garantie op de motor.

Langstaart met powertrim, elektrische start en afstandsbediening.
Bouwjaar: 2002

40PK op serienummer, origineel geleverd als 50PK

€3750,-

Honda BF15 4-takt langstaart knuppel/afstandsbediening

Nette Honda 15pk 4-takt 1996, motor loopt perfect en recent een grote onderhoudsbeurt gehad. Kan zowel op knuppel als met afstandsbediening mee gevaren worden.

Langstaart met elektrische start 

1 Maand garantie inbegrepen.

€1650,-