Skip to content

Tel. 0651101770

BOOTTRAILERS

Brenderup 600
 
Totaal 600kg
Netto  470kg
 
3× kielror
4× kimrol
Waterdichte lagers
 
 
C.O.C document
2 Jaar Garantie!!
Prijs ;€900,-
 
Brenderup 750
 
Totaal 600kg
Netto  540kg
 
3× kielror
4× kimrol
Waterdichte lagers
 
 
C.O.C document
2 Jaar Garantie!!
 
Prijs; €1100,-  incl BTW
 

mdi watersport is de site voor aan- en verkoop van boten. Zowel boten aangeboden door particulieren als bedrijven. Naast tweedehands boten toont mdi watersport ook nieuwe boten. U kunt specifieke merken invoeren, zoals Neptun, Brenderup of Sil. Maar ook omschrijvingen, zoals vlet, sleepboot, tender of zeewaardig. Wilt u uw huidige boot verkopen? Klik dan op boot verkopen. Bent u op zoek naar een watersportbedrijf, kijk dan even bij watersportlinks. Succes met het vinden van uw droomboot.

mdi watersport is sinds jaar en dag een begrip in Nederland en omstreken. Onze winkel is gelegen op het terrein van Gorinchem waar wij al jaren de klant naar tevredenheid weten te helpen.

Eind 2019 mdi watersport zijn deuren geopend van een nieuwe winkel in Gorinchem. Hier staat dagelijks een deskundig en gemotiveerd team voor u klaar. Bij bootschappen staat prijs/kwaliteit verhouding hoog in het vaandel.

Boottrailers soort van aanhanger, met een open frame, waarop kleine vaartuigen over de weg getransporteerd kunnen worden. De meeste trailers zijn voorzien van een trailerlier waarmee het vaartuig op de trailer getrokken kan worden. Verder is het frame voorzien van transport en geleide rollen om het op en van de trailer zetten van het vaartuig te vergemakkelijke..